AcasăPoliticALERTĂ! Candidații din Iași vor fi fugăriți pe străzi! Când se va...

ALERTĂ! Candidații din Iași vor fi fugăriți pe străzi! Când se va întâmpla și de ce

Cătălin Urtoi, consilier al ministrului Transporturilor, susţine că, dacă în 2024 nu se va lucra la tronsoanele de autostradă Paşcani-Suceava şi Târgu Neamţ-Leţcani-Ungheni, ieşenii îi vor fugări pe candidaţii în alegeri prin oraş.

Urtoi a scris, luni seară, pe Facebook că a trecut doar un an şi jumătate de la ultimele alegeri, iar unii politicieni se gândesc deja la candidaturile din 2024.

“Avem atâtea proiecte în derulare pe infrastructura rutieră din Moldova şi atâtea probleme nerezolvate, încât nu ştiu cum de alţii mai au timp şi de aşa ceva. A trecut abia un an şi jumătate de la ultimele alegeri, iar unii se gândesc la cele din 2024?! Ce facem cu marile proiecte ale Iaşului şi mă refer în primul rând la infrastructura rutieră? Dacă în 2024 nu vom avea şantiere deschise pe tronsonul Paşcani-Suceava (A7), respectiv Tg.Neamţ-Letcani-Ungheni (A8), vă spun eu că ieşenii vor fugări candidaţii prin oraş”, a afirmat Cătălin Urtoi, consilier al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Totodată, Urtoi consideră că oamenii aşteaptă să se întâmple “ceva real” şi că “ar trebui să ne preocupe în primul rând rezolvarea în următoarea perioadă a documentaţiei pe A8, semnarea contractului de execuţie pe Bacău-Paşcani (A7), Tg.Mureş-Miercurea Nirajului (A8) şi Leghin-Tg.Neamţ (A8), deschiderea licitaţiilor pe Miercurea Nirajului-Leghin (A8) şi pe Tg.Neamţ- Letcani-Ungheni (A8) până la finalul anului 2023”

“Ieşenii nu mai cred în promisiuni electorale şi proiecte mici!”, a adăugat consilierul ministrului Transporturilor.

Ultimele Articole