AcasăMoney&PeopleBăiatul lui Șerban Pavlu îi calcă pe urme. Joacă alături de tatăl...

Băiatul lui Șerban Pavlu îi calcă pe urme. Joacă alături de tatăl său în noul serial Pro TV

Așchia nu sare departe de trunchi! La 7 ani, fiul cunoscutului actor Șerban Pavlu joacă alături de tatăl său în viitoarea superproducție a Pro TV -”Clanul”. Nicolae Pavlu a luat castingul și-l va întruchipa pe tatăl său, actorul principal al serialului de televiziune, în perioada când acesta era copil.
Șerban Pavlu, vedeta succesului HBO ”Umbre”, mai are o fetiță, pe Natalia care, la 10 ani are experiența platoului de filmare, fiind distribuită în videoclipuri și scurtmetraje. ”Acest serial este debutul lui Nicolae. Natalia a mai jucat pe ici pe colo, cred că într-un videoclip al lui Chirilă, a jucat ceva, dar Nicolae nu jucase niciodată și nici nu era așa înnebunit de idee, dar a mers la  probă și a luat acest mic rol. A fost foart mândru, i-a plăcut. Sper să nu se epuizeze această pasiune până la admiterea la facultate și să se îndrepte spre actorie. E mic încă”, a mai povestit Pavlu pentru EGO. Și progeniturile altor actori au filmat alături de părinții lor.

Câți bani i-a dat lunar Gică Popescu fiicei sale pe perioada studiilor. Maria are 21 de ani și locuiește în Barcelona

Băiatul lui Șerban Pavlu îi calcă pe urme. Joacă alături de tatăl său
”Clanul”, filmul în care Șerban Pavlu apare împreună cu fiul său, va fi difuzat din  toamnpă și are o distribuție de excepție. Îi amintim pe: George Mihăiță, Denis Hanganu, Marian Olteanu Carmen Tănase, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Mădălina Craiu, Cătălin Nicolau, Constantin Dogioiu, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Alice Halpert, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Cătălina Grama ”Jojo”, Filip Munteanu și Bogdan Farcaș.
*Cosmin Seleși apare alături de Tudor Nicolae, fiul său în ”Secretul lui Zorillo” *Și Dragoș Bucur a fost coleg de platou și creație cu fetița sa cea mare, Sofia  pe când acesta avea 13 ani (filmul ”Delta neagră”). Producție în care și Maia Morgenstern apare alături de fiul său cel mare, Tudor Aaron* Fiul actorului Andrei Aratits a apărut în lungmetrajul ”Octav”, alături de tatăl său dar și de Marcel Iureș.

Motivul pentru care fiica Andreei Esca nu vrea să se ocupe de afacerile familiei

Ultimele Articole