AcasăTech&ScienceGadgetsCând va fi lansat iPhone 13 și după cât timp va fi...

Când va fi lansat iPhone 13 și după cât timp va fi disponibil în România

Cum iPhone 12 este deja în mâinile utilizatorilor, curiozitatea lor se îndreaptă acum spre Iphone 13.

Când va fi lansat pe piață iPhone 13?

Conform tradiției Apple modelele noi sunt lansate în luna septembrie a fiecărui an. Excepție a făcut 2020 și asta din cauza pandemie de COVID, care a afectat întreaga lume și toate domeniile de activitate.

Spre diferență de modelele iPhone 12, care au avut parte de o lansare întârziată, cu două modele, cele mai populare, iPhone 12 și 12 Pro, în octombrie și alte două modele, 12 Mini și 12 Pro Max, în noiembrie, toate cele patru telefoane vor fi disponibile simultan în 2021.

Când va putea fi cumpărat iPhone 13 în România

În cazul în care nu vor mai apărea situații neprevăzute legate de pandemie și lansarea oficială a telefonului în Statele Unite ale Americii va avea loc în septembrie, atunci românii își vor putea achiziționa noul model de telefon al celor de la Apple o lună mai târziu, respectiv în octombrie 2021.

Noutăți despre iPhone 13

iPhone 13 urmează să aibă un always on display, precum Apple Watch 5, adică un ecran care afișează mereu informații, chiar și atunci când e blocat, ceva ce lumea așteptă încă de acum câțiva ani deja, potrivit idivice.ro

Se pare că pe acest ecran al iPhone 13 vor fi vizibile în permanență informații despre oră și nivelul de energie al bateriei, în timp ce informații despre existența unor notificări vor fi afișate într-un format nou, sub detaliile privind ora și energia din baterie.

Citește și: Florin Cîţu: FMI, estimări WOW pentru România în 2021!

iPhone 13 va avea, de asemenea, un design modificat, carcasa fiind mată, și mai ușor de ținut în mână în comparație cu ceea ce există pentru modelele actuale, dar design-ul final nu a fost stabilit încă. Apple va folosi tehnologia LTPO pentru ecranul iPhone 13, acesta urmând a avea de asemenea și o rată de refresh de 120 Hz, precum cea a ecranului ProMotion din iPad, astfel că tot ceea ce este oferit pentru tablete ar urma să ajungă inclusiv în telefoane în 2021.

Ultimele Articole