AcasăActualitateCât costă o cameră termală și de unde o poți comanda

Cât costă o cameră termală și de unde o poți comanda

Cât costă o cameră termală și de unde o poți comanda. Camera termală este similară cu restul camerelor de supraveghere, însă are câte câteva caracteristici care o fac mai deosebită.

O cameră termală își permite să vezi radiațiile infraroșii ale obiectului astfel încât să le poți  vizualiza. Mai exact, cu o astfel de cameră termală vei obține o imagine în spectrul infraroșu. Se numește termogramă.

Cât costă o cameră termală și de unde o poți comanda

Camerele termale cu sistem radiometric permit utilizatorilor să determine temperatura în fiecare punct al termogramei. În orice caz, determinarea temperaturii nu este simplă. Depinde de mai mulți parametri. Unul dintre parametri principali este emisivitatea obiectului. Obiectul negru ideal are emisivitate 1, în timp ce obiectele lustruite au emisivitate foarte scăzută (până la 0.1).

Camera termală standard poate fi ținută într-o singură mână, securizată printr-o bandă, sau atașată pe un trepied. Totodată, modelele de dimensiunea unui portofel, cu bază fixă, camere termale industriale durabile sau modele în miniatură combinate cu un smartphone.

Cât costă o cameră termală și de unde o poți comanda

Câteva dintre aceste modele sunt mai practice când vine vorba de transport, altele reprezintă o soluție mai stabilă.

Cei de la soselectronic.ro au cele mai bune oferte pentru o cameră termală. Tot ce trebuie să faci este să apeși AICI. 

Ultimele Articole