AcasăMoney&PeopleCine sunt câștigătorii ”Mireasa”. Mirii sezonului au plecat acasă cu 40.000 de...

Cine sunt câștigătorii ”Mireasa”. Mirii sezonului au plecat acasă cu 40.000 de euro

Un nou sezon al popularei emisiuni matrimoniale  ”Mireasa” s-a încheiat. Publicul a decis după o săptămână de voturi ca ”mirii sezonului” să fie cuplul Giovana și Sese.  Aceștia au primit și marele premiu al emisiunii, în valoare de 40.000 de euro.

Telespectatorii au avut de ales dintre trei cupluri, Giovana- Sese, Sabrina- Perneș și Alina- Valentin, care au încercat să convingă publicul că planurile lor sunt serioase dar și de povestea lor de dragoste. Giovana și Sese și-au exprimat dorința de a-și construi propria lor locuință. Toate cele trei cupluri rămase în competiție s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă și au trăit fiecare clipe de intensitate. După 6 luni de competiție, aseară, Simona Gherghe a anunțat câștigătorii sezonului 6 care au primit și cecul cu Marele Premiu. Cele trei cupluri au fost invitate de prezentatoarea show-ului matrimonial să taie tortul miresei.

Ce salariu are Carmen Tănase după 4 decenii pe scenă

Cine sunt câștigătorii ”Mireasa”! Precedenții câștigători ai show-ului ”Mireasa” s-au despărțit după 5 luni de căsnicie

Precedenții câștigători ai reality show-ului ”Mireasa” s-au despărțit după 5 luni de căsnicie. Liviu Olteanu și Maria Roman, cei ce au emoționat audiența emisiuniii de la Antena 1 spunându-și vorbe frumoase, au început să se jignească, probleme peste care nu au reușit să treacă. Înainte să se despartă, cei doi au profitat premiul primit și au fost în Turcia, unde și-au îmbunătățit imaginea cu noi operații estetice.

Andy Ghost a emigrat în Tenerife. Este emblematicul solist Altar, primul și cel mai longeviv grup heavy metal românesc

Ultimele Articole