AcasăEconomieConsiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft din Austria...

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft din Austria preia Lorencic GmbH Nfg & Co KG şi Lorencic Bauservice

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft din Austria preia Lorencic GmbH Nfg & Co KG şi Lorencic Bauservice”, anunţă autoritatea de concurenţă.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, mai arată autoritatea.

Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft preia, prin intermediul holdingului HTH Neun GmbH, companiile austriece Lorencic GmbH Nfg & Co KG şi asociatul LO Baubedarfs GmbH, şi, prin urmare, filiala românească Lorencic Bauservice S.R.L.

Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft este o societate austriacă care acţionează ca un fond de investiţii, având un portofoliu divers de societăţi.

Lorencic GmbH Nfg & Co KG şi filiala sa din România, Lorencic Bauservice, comercializează utilaje de construcţii, accesorii pentru construcţii şi materiale de construcţii speciale către companiile din sectorul construcţiilor.

 

 

Ultimele Articole