AcasăTech&ScienceInternetCum poți vedea Amazon Prime în România, deși serviciul nu este disponibil...

Cum poți vedea Amazon Prime în România, deși serviciul nu este disponibil la noi

Prime Video limitează conținuturile pe care le puteți viziona în funcție de locația în care vă aflați. Bibliotecile sale din SUA și Marea Britanie sunt cele mai cuprinzătoare, dar puteți viziona seriale și filme exclusive din aproape orice regiune.

Pentru a debloca toate serialele și filmele disponibile pe Prime Video din România, trebuie să folosiți un VPN. Totuși, deoarece Amazon folosește o tehnologie puternică de blocare a VPN-urilor, nu toți furnizorii vă pot oferi acces. Am decis să testez toate VPN-urile importante de pe piață pentru a vedea care dintre ele are abilitățile necesare pentru streaming fiabil.

Multe dintre VPN-urile care pretind că pot debloca Prime Video nu pot nici măcar să ocolească restricțiile anti-VPN. Dar, din fericire, am găsit câteva servicii care o pot face.

Cea mai bună recomandare este ExpressVPN deoarece ocolește cu ușurință toate geo-restricțiile și are viteze excelente pentru streaming neîntrerupt și de calitate. Acesta oferă în prezent o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile, deci îl puteți testa fără riscuri și să solicitați rambursarea integrală dacă nu sunteți mulțumiți.

Deblocați Prime Video cu ExpressVPN acum!

Cum să accesați Amazon Prime Video din România  în mai puțin de 2 minute

  1. Alegeți un VPN cu abilități de streaming fiabile. Cea mai bună recomandare a mea este ExpressVPNdeoarece serverele sale de mare viteză pot debloca rapid Prime Video și vă pot asigura redarea de conținut HD.
  2. Instalați VPN-ul și conectați-vă la un server din țara dorită. De exemplu, dacă doriți să deblocați biblioteca americană, conectați-vă la un server din SUA.
  3. Accesați Amazon Prime Video și autentificați-vă în cont. Streaming plăcut!

Notă: Dacă Prime Video nu este disponibil acolo unde locuiți, vă puteți înregistra un cont american. Nu aveți nevoie de o metodă de plată particulară pentru SUA.

Vizionați Prime Video acum!

Articolul integral este AICI

Ultimele Articole