AcasăEconomieCrediteDRAGNEA susține că trăiește din salariu! În fața DNA, a fost așteptat...

DRAGNEA susține că trăiește din salariu! În fața DNA, a fost așteptat de o limuzină de lux cu șofer

Liviu Dragnea a sustinut luni, dupa ce a iesit din sediul DNA, ca traieste din doar salariu. In ziua in care a fost eliberat, Dragnea a spus ca ba lucra la firma fiului sau.

“Cu atatea sechestre, mai aveti din ce sa traiti?”, l-a intrebat un jurnalist pe fostul lider PSD.

“Da, sigur, din salariu”, a raspuns Dragnea.

Dragnea a urcat apoi intr-o masina de teren neagra cu sofer si a demarat in tromba.

Dragnea a fost chemat luni  la DNA in dosarul Tel Drum.

Dragnea este inculpat la DNA in dosarul Tel Drum pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, doua infractiuni de abuz in serviciu cu obtinere de foloase pentru sine sau pentru altul, instigare la infractiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, in forma participatiei improprii.

Pe 21 noiembrie 2017, DNA a instituit masuri asiguratorii asupra bunurilor mobile si imobile detinute de Liviu Dragnea si de ceilalti inculpati din dosarul “Tel Drum”, pentru recuperarea prejudiciului din dosar, estimat la peste 127 de milioane de lei.

In cazul lui Liviu Dragnea, s-au instituit sechestru asigurator si poprire asiguratorie pana la concurenta sumei de 127.547.366 de lei “asupra tuturor bunurilor mobile si imobile, actiunilor si partilor sociale detinute de acesta in cadrul persoanelor juridice de drept privat, asupra sumelor de bani din conturile bancare, precum si asupra sumelor de bani datorate acestuia cu orice titlu, de catre terte persoane, inclusiv sumele datorate cu titlu de chirie”.

Procurorii anticoruptie au pus sechestru pe un teren – situat in municipiul Turnu Magurele, cu suprafata de 2.913 mp si constructie aferenta acestuia; un apartament – tot in Turnu Magurele, cu suprafata de 80 mp, doua autoturisme – Skoda Superb si BMW X5 si conturi detinute de Liviu Dragnea.

De asemenea, s-a mai instituit sechestru asupra sumei de 630.000 de lei dobandita prin promisiune de vanzare-cumparare, asupra sumei de 280.000 lei dobandita cu titlu de chirie in anul 2015 si 2016, asupra sumelor de bani existente sau care urmeaza a fi virate de terti, cu orice titlu, in patru conturi bancare detinute de Liviu Dragnea, precum si asupra sumelor de bani datorate cu orice titlu suspectului de catre terte persoane. In ultima categorie intra, potrivit DNA, inclusiv sumele de 80.710 euro si 460.110 lei datorate de o societate comerciala din Turnu Magurele, precum si suma de 10.500 de lei datorata de organizatia judeteana Teleorman unui partid.

 

 

Ultimele Articole