AcasăPoliticDrulă, USR: PNL şi PSD duc România în faliment

Drulă, USR: PNL şi PSD duc România în faliment

Preşedintele USR Cătălin Drulă a declarat, după ce partidul a validat rezultatele alegerilor interne, într-o şedinţă online sâmbătă, că mandatul său la şefia formaţiunii pe care l-a cerut colegilor este unul pentru unitate, stabilitate, coerenţă şi eficienţă şi va livra aceste lucruri. El a adăugat că PNL şi PSD duc România la faliment, iar USR va face opoziţie reală.
„De astăzi sunt oficial preşedintele USR cu mandat deplin. Este un mandat pe care l-am cerut colegilor mei pentru unitate, stabilitate şi coerenţă. Pentru eficienţă şi asta voi livra. Spre frica PNL şi PSD, USR va livra o opoziţie pe bune. De ce facem asta? Pentru că PNL şi PSD au rupt România în două. Pe de o parte sunt milioane de oameni care încearcă să construiască un viitor pentru copii lor şi suferinţele lor se văd. Inflaţia e uriaşă. Pe cealaltă parte e România clientelismului. Ei sunt cei care îşi dau pensii speciale, salarii nesimţite din bani publici, cei care îşi angajează rudele pe pile la stat. Aceste două partide duc România în faliment. Alimentele s-au scumpit cu 20%, inflaţia a urcat la 15%, dobânzile sunt cele mai mari în ultimii 15 ani. Acum se pregătesc să acopere o parte din această gaură tot băgând mâna în buzunarele românilor. Misiunea USR e să încercăm să îi oprim”, a afirmat Cătălin Drulă, într-o conferinţă de presă susţinută după validarea rezultatelor alegerilor interne.
El a lansat un nou atac şi la adresa ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu.
„Mă duce gândul automat la Sorin Grindeanu. E un exponent de bază a unei guvernări dezastru, un om căruia nu îi pasă de infrastructură şi pe mine mă doare cum nu face nimic pentru România. A reuşit să rezilieze mai multe contracte în lucru”, a completat Drulă.
Congresul USR a validat, sâmbătă, într-o şedinţă online, rezultatul votului pentru preşedinţia partidului, ca etapă finală a alegerilor interne desfăşurate la începutul lunii iulie. Preşedinţia USR a fost câştigată, din primul tur al alegerilor interne, de Cătălin Drulă, cu 71,3% din voturile exprimate.
 

Ultimele Articole