AcasăGeneralEste momentul să te înscrii la cursuri de engleză de business și...

Este momentul să te înscrii la cursuri de engleză de business și să avansezi pe scara ierarhică!

Cele mai mari companii din lume, cei mai cunoscuți antreprenori și, în același timp, cei mai apreciați angajatori provin din țări a căror limbă oficială este engleza, precum Marea Britanie și, mai ales, Statele Unite ale Americii. În plus, chiar și oamenii de afaceri din alte state folosesc pentru a comunica, atunci când se întâlnesc, principala limbă de circulație la nivel internațional.
Prin urmare, participarea la cursuri engleza business reprezintă o investiție absolut necesară pentru oricine dorește să aibă parte de o carieră de succes pe plan național sau internațional.
Principalele beneficii oferite de participarea la cursuri de engleză business
Colaborările de succes cu diferite companii le-au permis experților de la Centrul de limba engleză Flying Colours să înțeleagă care sunt nevoile specifice mediului de business actual. Prin urmare, pot fi definite clar beneficiile obținute de participanții la training. Cele mai importante dintre ele sunt următoarele:

  • dezvoltarea vocabularului specific mediului de afaceri în general și al ramurii economice în care activează fiecare companie, în special, indiferent dacă este vorba despre industrie, finanțe, IT sau orice alt domeniu;
  • îmbunătățirea pronunției în limba engleză;
  • reamintirea și consolidarea regulilor de bază ale gramaticii engleze, esențiale pentru a vorbi corect și a exprima în mod limpede idei și strategii de afaceri;
  • exersarea fluenței în comunicare prin diferite tipuri de sarcini. Unele dintre ele, precum discursurile și prezentările de business, sunt individuale, în timp ce altele se desfășoară în pereche sau într-un grup mai mare, așa cum este cazul cu simulările unor întâlniri de afaceri sau ale unor interacțiuni cu clienții. În toate aceste cazuri, un trainer monitorizează evoluția participanților și oferă feed-back în timp real.

cursuri engleza business

Adaptarea la nevoile companiei și ale diferitelor departamente
Majoritatea participanților la cursuri de engleză business au deja unele noțiuni generale, pe care și le-au însușit la școală, prin învățare individuală sau în cadrul unor interacțiuni anterioare cu parteneri din străinătate. Nevoia lor fundamentală constă în a-și însuși exact termenii și informațiile necesare pentru activitatea pe care o desfășoară sau pentru care se pregătesc, la serviciu.
Prin urmare, trainerii experimentați țin cont, la cursuri engleză business, de necesitățile specifice fiecărui participant ori grup de participanți. Cursurile sunt structurate astfel încât, de exemplu, angajații din departamentul back-office să își îmbunătățească abilitatea de a scrie emailuri. De asemenea, membrii departamentului call-center au nevoie de perfecționarea pronunției, de articularea corectă inclusiv a sunetelor mai dificil de pronunțat pentru un vorbitor care nu este nativ, de exerciții de intonație și de pronunție a cuvintelor omofone.
Ținând cont, de asemenea, de domeniile de activitate ale companiilor, sunt identificate și valorificate în cadrul pregătirii diferite materiale ajutătoare. Este vorba despre manuale, dar și despre documentații tehnice, jurnale științifice, înregistrări audio și video. Cu ajutorul acestora, fiecare participant la cursuri de engleză business își însușește vocabularul specific domeniului său de activitate și devine capabil să facă față unor situații reale care apar în mediul profesional în care activează.
Una dintre cheile succesului în afaceri poate fi oferită de participarea la cursuri engleză business. Acestea îți vor deschide ușile marilor companii și posibilitatea unei cariere de succes, în orice oraș din lume!

Ultimele Articole