AcasăTech&ScienceInternetFestival de glume după ce au picat rețelele de socializare asociate Facebook...

Festival de glume după ce au picat rețelele de socializare asociate Facebook / Twitter: ”Bună la absolut toată lumea!”

Reţelele sociale Instagram, Facebook şi WhatsApp au înregistrat, luni, o serie de probleme tehnice, fapt care a dus la întreruperea aplicaţiilor. O astfel de situaţie nu a mai fost înregistrată din 2019, când întreruperea a durat aproximativ 14 ore.

A fost un prilej pentru oameni din întreaga lume să găsească resursă de umor din această situație.

Comediantul american Steve Hofstetter a postat pe Twitter: „A căzut Facebook, a încercat cineva să-i dea serverului ivermectină?„ Medicamentul a fost interpretat la începutul pandemiei că poate fi folosit ca tratament pentru bolnavii de Covid, însă în cele din urmă specialiștii au considerată că nu trebuie să facă parte din schema de tratament.

Userul ”God” de pe Twitter, cunoscut pentru mesajele sale pline de umor și satiră socială a comentat și el. ”Instagram și Facebook nu mai funcționează, tot așa și democrația, societatea și un sentiment sănătos al sinelui”.

Altcineva a răspuns la această postare: ”A căzut Instagram, pot să vin să văd de mâncare ai acasă?”

Nici românii nu s-au lăsat mai prejos: ”Twitter ar trebui să fie doar pentru cei vaccinați sau trecuți prin boală”, a scris Alexandru Ion.

În același ton a apărut un alt mesaj: ”Nu-i ziceți lu’ Șoșoacă de Twitter!”. Textul a apărut pe contul de Twitter al publicației Răsboiul.

”E Facebook jos. Sunteți pe aici, este?”, a postat și Cabral Ibacka, cunoscut prezentator de televiziune român.

Extrem de multe imagini au ilustrat situația momentului:

Pe contul de Instagram al Netflix a apărut această imagine cu textul: ”Atunci când Facebook și Instagram pică”.

De fapt, între companiile de socializare a apărut chiar un dialog. ”Bună la absolut toată lumea”,  a apărut scris pe contul oficial Twitter. În această dimineață, Instagram a răspuns: ”Salut, și o zi de luni fericită!”.

Mesajul aplicației Twitter a fost preluat și de alți utilizatori.

 

Terry Virts, un astronaut NASA a intrat și el în jocul glumelor. A publicat pe Twitter o fotografie de pe stația orbitală:

Personajele politice nu au fost uitate nici în acest moment. Italia:

 

Au fost folosite, de asemenea, imagini cu atleți și multe scene din filme pentru a ilustra cu umor situația creată de căderea Facebook:

”Transmisie în direct cu absolut toți de pe Facebook și Instagram încercând să intre pe Twitter”: 

 

Ultimele Articole