AcasăMoney&PeopleMotivul pentru care fiica Andreei Esca nu vrea să se ocupe de...

Motivul pentru care fiica Andreei Esca nu vrea să se ocupe de afacerile familiei

A împlinit 21 de ani Alexia Eram, fiica Andreei Esca și a demonstrat că se poate descurca departe de umbra  celebrei sale mame, devenind o domnișoară populară în mediul online. La vârsta sa, înainte să absolvească o facultate de prestigiu și-a pus la punct o afacere mica dar de succes, ba a reușit să-și ia propria casă și mașină prin forțele proprii.
A demonstrat părinților săi că este demnă să preia afacerile familiei însă Alexia consideră că încă nu a venit vremea și are alte planuri pentru viitorul său. Oferta familiei este estul de importantă, amintim compania de cosmetice de lux deținută de Alexandre Eram cu labroratoare și magazine în toată țara, mai multe proprietăți imobiliare închiriate, un complex de agroturism la Porumbacu de Sus, Sibiu dar și construcția unui hotel în inima Cluj-ului .Proaspăt absolventă a University for the Creative Arts din Londra, Alexiei Eram îi surâde mai mult idea de a călca pe urmele mamei sale decât să continue afacerile părintelui său.

Fiica Andreei Esca nu vrea să se ocupe de afacerile familiei

Câți bani i-a dat lunar Gică Popescu fiicei sale pe perioada studiilor. Maria are 21 de ani și locuiește în Barcelona

Fiica Andreei Esca nu vrea să se ocupe de afacerile familiei

”Pe partea de business, nu cred că o să fac asta. Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint. Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui, cu businessuri. Poate Aris, că el e mai mult pe business”, spune Alexia Eram care se declară multumită și încântată de produsele sale din social media care îi aduc contracte publictare însemnate. Numai anul trecut fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram a avut profit de 900.000 lei (cca 180.000 de euro) conform datelor ANAF. Sigura angajată a propriei companii (Margot Production), la un calcul simplu Alexia ar avea un salariu lunar colosal, de circa 15.000 euro pe lună.

Top fundulețe de vedetă care încing internetul! Cele mai tari posterioare admirate pe litoralul românesc în 2022

 

Ultimele Articole