AcasăMoney&PeopleRock-ul face echipă bună cu halba. Formațiile românești care și-au lansat propria...

Rock-ul face echipă bună cu halba. Formațiile românești care și-au lansat propria bere /FOTO

După modelul lansat de celebrii AC/DC, Iron Maiden, Kiss ori Metallica, care au lansat nu numai melodii ci și beri de succes, sunt câțiva artiști români care se gustă și sub forma popularei băuturi.
Nu atât de populare pe rafturile magazinelor însă potrivite la concertele trupelor lor preferate, fanii autohtonilor Paraziții, Partizan, Byron, Lună Amară, Coma, Bucovina ori Alternosfera pot încerca berile oficiale lansate de trupele lor preferate. Lista formațiilor românești care și-au lansat propria bere.
Formațiile românești care și-au lansat propria bere  Partizan, berea lui Artan’
Legendarul solist al trupei Partizan, Adrian Artan’ Pleșca a fost primul ce a gustat berea comandată în cinstea trupei în care s-a întors după o pauză de trei ani. Partian este o bere craft, de timpul american ale pale* Odată cu noul album -”Anima”, băieții de la Byron au lansat propria bere. O ”bere de suflet”, așa o recomandă trupeții tuturor * Berera oficială Paraziții este una cu o denumire lugubră, Cavou. Promovată în stilul lor caustic, prin sloganul: ”O bere rece ca mortu’”, băutura este  făcută la o mică fabrică din Târgu Mureș prezentă deja pe piața de profil cu alte tipuri de bere. Tot acolo se face și berea Mestecăniș, denumită după succesul celor de la Bucovina.

Ilie Năstase, aniversare cu scandal. Soția fostului mare tenismen și-a ieșit din pepeni

O bere Iris Red Ale cu ingrediente aduse special din Marea Britanie și Irlanda* Lună Amară a lansat berea ”Chihlimbar”, ce face parte din gama de produse de merchandising ale trupei. Berea este produsă de o mică fabrică din Cluj și este un IPA de fermentație înaltă * În cinstea trupei Alternosfera a fost lansată berea  ce poartă numele trupei. O bere produsă de o fabrică din Chișinu, nefiltrată, nepasteurizată, carbonantată și marturată natural, în sticle. Alternosfera conține hamei american* Și berea Coma se găsește pe rafturi, în două sortimente (”Dor” și ”Icar”) amândouă făcute de un important producător de bere artizanală.

Ramona Gabor și-a lansat propria linie de parfumuri în EAU. Ce preț are unul

 

Ultimele Articole