AcasăTech&ScienceTehnologieLenovo pregătește un nou laptop, cu o autonomie surprinzătoare!

Lenovo pregătește un nou laptop, cu o autonomie surprinzătoare!

Producătorul asiatic de computere Lenovo este una dintre marile referințe atunci când vine vorba de cumpărarea unui laptop. Compania are un catalog uriaș, dincolo de orice îndoială, astfel încât nu duce lipsă de opțiuni atunci când vine vorba de achiziționarea unui dispozitiv cu aceste caracteristici. Iar acum putem confirma că Lenovo Yoga 9i este ultima noutate venită de la brand-ul chinez.

Vorbim despre un model care a fost prezentat la CES 2022. Producătorul asiatic a publicat un mesaj pe contul său oficial Weibo în care prezintă o parte din designul acestui laptop care ar putea ajunge pe piață foarte curând.

Conform imaginii publicate, vedem că este un produs fabricat din aluminiu și va avea difuzoare pe laterale și margini curbate pentru a oferi un aspect extrem de atrăgător.

Mai multe detalii despre Lenovo Yoga 9i

Este un fapt că pandemia cauzată de coronavirus a schimbat modul în care trăim, astfel că tot mai mulți oameni caută soluții pentru a lucra de acasă. Iar Lenovo a profitat de această ocazie pentru a prezenta diferite tablete și laptopuri, cum ar fi acest Yoga 9i, care sunt perfecte pentru a fi utilizate în toate tipurile de situații.

Lenovo Ideapad gasiti pe Emag.

Mai ales pentru că Lenovo Yoga 9i se mândrește cu un design foarte sobru datorită unui ecran de 14 inci cu o rezoluție de 3840 x 2400 pixeli și un raport de aspect 16:10. Și, atenție, vorbim despre un panou tactil OLED care oferă un nivel maxim de luminozitate de 400 de niți, astfel încât să puteți lucra în orice tip de mediu, indiferent de cât de luminos este. Trebuie remarcat faptul că Lenovo va oferi și alte versiuni cu o rezoluție mai mică.

Pe de altă parte, acest model dispune de difuzoare realizate de Bowers & Wilkins, una dintre cele mai renumite firme din domeniul sunetului, pentru a garanta un peisaj acustic de înalt nivel. Acesta va fi, fără îndoială, un model perfect pentru vizionarea de filme și seriale în cele mai bune condiții.

De asemenea, la nivel tehnic, acesta este un model cu adevărat complet. Pentru început, inima de siliciu a lui Lenovo Yoga 9i va avea două configurații (o versiune cu Intel Core i5-1240P și alta cu Intel Core i7-1260P), precum și până la 16 GB de memorie RAM și până la 1 TB de SSD. Fără îndoială, o configurație high-end care garantează cea mai bună experiență de utilizare pentru sarcinile de productivitate și de petrecere a timpului liber.

La acestea se adaugă o baterie de 75Wh cu o autonomie de 20 de ore pentru versiunea LCD și de până la 14 ore pentru modelele OLED. În plus, poate fi încărcat în doar 2 ore. Fără îndoială, un produs care va satisface nevoile celor mai exigenți utilizatori. În ceea ce privește lansarea sa, ne putem aștepta ca acesta să ajungă pe piață în următoarele săptămâni la un preț care, deocamdată, nu este cunoscut.

Lenovo nu este întâmplător unul dintre cei mai populari producători de laptopuri. Gamele sale Ideapad și Thinkpad sunt foarte bine văzute și foarte bine primite de public.

Gama de laptopuri Lenovo Thinkpad acopera toate nevoile dumneavoastră la un raport calitate-preț imbatabil. Aceste laptopuri sunt robuste și se potrivesc perfect oricărui buget. Sunt cele mai versatile laptop-uri ale brandului. În cadrul Ideapad insa veți găsi laptop-uri Ideapad Yoga, computere 2 în 1 cu ecran tactil și pliabil la 360º. Cu seria Y veți avea laptopuri foarte puternice precum Y700 pentru a vă bucura de cele mai bune jocuri video, cu aceste echipamente pentru gameri care includ grafică cu procesor și ecran full HD sau până la 4K. Și dacă ceea ce cauți este un simplu echipament cu dotări de bază la mai puțin de 300 de euro, poți găsi modele seria 100. Ideapad-urile oferă o varietate de modele cu performanțe extraordinare.

 

Ultimele Articole