AcasăEconomieAlimentarScandalul Kinder se extinde. Nu consumați produsele din această listă!

Scandalul Kinder se extinde. Nu consumați produsele din această listă!

Mari probleme pentru producătorul Ferrero.

Auchan retrage în România mai multe produse Kinder, cu suspiciune de salmonella, potrivit unor anunțuri ale ANSVSA. ”Motivul retragerii: suspiciune de contaminare cu Salmonella. Persoanele care au achiziționat produsele având EAN-ul menționat sunt rugate sa nu îl consume și să îl returneze la Serviciul Client, urmând sa li se returneze contravaloarea acestuia”, a transmis Auchan.

Nu consumați aceste produse

Cu trei zile în urmă a fost anunțat că au fost descoperite în Europa zeci de cazuri de salmonella, suspiciunile îndreptându-se spre produsele de ciocolată Kinder produse în Belgia și retrase de la comercializare de producătorul Ferrero.
Grupul Ferrero a informat marți că a decis să retragă de la comercializare o serie de produse Kinder fabricate la uzina sa de la Arlon (Belgia) și care erau vândute în Franța, Belgia, Marea Britanie, Irlanda de Nord, Germania și Suedia.

În Marea Britanie, autoritățile sanitare au anunțat încă de sâmbătă că au decis să retragă de la comercializare anumite loturi de ouă de ciocolată Kinder Surprise din cauza unei “posibile legături cu o epidemie de salmoneloză”. Un purtător de cuvânt al Autorității sanitare britanice a precizat marți că 63 de cazuri de contaminare cu salmonella au fost identificate pe teritoriul britanic. În cazul Franței, 21 de persoane infectate cu salmonella au fost identificate de Centrul național de referință din cadrul Institutului Pasteur, dintre care 15 au precizat că au consumat produsele Kinder afectate de retragere.

Ultimele Articole