AcasăEconomieImobiliareUn complex rezidențial potrivit pentru tine

Un complex rezidențial potrivit pentru tine

Care ar putea fi cele mai relevante diferențe dintre două ansambluri rezidențiale? Prețul/m2, amplasarea și facilitățile, ar răspunde majoritatea dintre noi. Ce ai spune dacă, pe lângă toate acestea, s-ar mai adăuga și ceva ce nu se poate plăti în bani, ceva ce nu se mai poate recupera, ceva ce are o valoare inestimabilă? Timpul! Timpul liber pe care îl poți petrece fie cu cei dragi, fie practicând diferite activități de relaxare.

O soluție pentru o viață mai sănătoasă

Acum ceva timp, a apărut și în România conceptul de complex rezidențial, reprezentând o soluție ingenioasă pentru conviețuirea în armonie a oamenilor. Un astfel de cartier reprezintă un loc unde oamenii cu idei și aspirații comune se adună laolaltă și formează o comunitate prosperă.

Persoanele care își aleg cu atenție ansamblul rezidențial în care vor locui, pot avea acces la o mulțime de facilități, direct din interiorul complexului. Tocmai pentru că dispun de toate aceste beneficii, pot petrece mai mult timp cu vecinii, experimentând astfel, un nou stil de viață și sentimentul de comunitate.

Tot pe conceptul de comunitate unită a fost fondat și ansamblul Greenfield Băneasa, un bine-cunoscut proiect imobiliar realizat de Impact Developer & Contractor, dezvoltatorul care a introdus pentru prima dată în România conceptul de ”ansamblu rezidențial”. Spre deosebire de 99% dintre cartierele rezidențiale construite până acum în România , Greenfield Băneasa acordă o atenție deosebită pentru tot ceea ce înseamnă stil de viață sănătos.

Așadar, printre principiile pe care le îmbrățișează se numără și ideea de comunitate „verde”. Acest concept promovează stilul de viață apropiat de natură, cu o mulțime de activități sportive și de recreere în aer liber, dar și activități de protecție a mediului înconjurător.

De ce să te muți în Greenfield Băneasa?

Un răspuns, pe scurt, ar fi: pentru că ai totul la îndemână, într-un mediu de vis. Mai în detaliu, facilitățile arată cam așa:

Sport în aer liber și spații pentru fitness

În Greenfield Băneasa ai parte de spații special amenajate să încurajeze practicarea sportului. Pe lângă sportul în aer liber precum plimbările cu bicicleta, alergatul prin pădure sau plimbările prin parc, Wellness Club by Greenfield are o zonă de fitness dedicată rezidenților, unde se vor putea antrena atunci când vremea nu e favorabilă.

Facilități pentru copii

Ce pot cei mici să își dorească mai mult decât locurile de joacă special amenajate pentru ei? A, da. Își mai doresc tovarăși de joacă cu care să poată împărți tot ceea ce le este dedicat lor. În plus, aceștia vor beneficia de o grădiniță și școală de stat, chiar în cartier, ceea ce constituie un avantaj enorm atât pentru ei, cât și pentru părinții care doresc un apartament în sectorul 1, București, care să fie aproape de grădiniță sau școală.

În același timp, o scurtă plimbare prin Pădurea Băneasa se poate transforma într-o adevărată lecție de botanică pentru cei mici.

Zone de shopping, food și divertisment

De multe ori, pierdem foarte mult timp în trafic atunci când mergem să facem cumpărături.

Alegerea unui ansamblu rezidențial unde ai toate facilitățile aproape de casă, constituie un beneficiu major din acest punct de vedere, „convertind” timpul pierdut prin trafic în timp liber, pe care rezidenții îl pot petrece după bunul lor plac.

Așadar, pentru că în interiorul ansamblului Greenfield Băneasa beneficiezi de facilități multiple, precum Strip Mall, școală și grădiniță de stat, Wellness Club, timpul petrecut în trafic va fi redus considerabil.

Cabinet medical și cabinet stomatologic

Să știi că faci doar câțiva pași până la cabinetul medical înseamnă mult deoarece te vei simți mai în siguranță alături de cei dragi. De altfel, după cum s-a precizat și mai sus, nu vei mai pierde timp prin trafic încercând să ajungi la o consultație. La fel și în cazul programărilor la medicul stomatolog la care, de multe ori, plecăm mult mai devreme de acasă pentru a ajunge la timp.

Conectivitate

În momentul în care vrei să pleci în concediu, este important să nu dureze o veșnicie drumul de acasă până la aeroport, ci să ajungi în timp util la destinație.

Fiind amplasat în apropiere de Aeroportul Henri Coandă, Greenfield Băneasa este alegerea ideală pentru cei care doresc să aibă un apartament în București , dar care călătoresc mult și vor să reducă timpul pierdut pe drum până la aeroport.

Timpul tău personal

Toate avantajele de până acum au vizat familia și prietenii, dar cum rămâne cu răsfățul tău săptămânal? Ei bine, o programare la saloanele de înfrumusețare s-ar putea să fie alegerea potrivită. Sau poate o sesiune de SPA pentru o armonie totală a trupului? Tu alegi. Nu sună rău nici ideea unei seri petrecute pe terasă, savurând băutura preferată și ascultând o muzică bună, în timp ce Pădurea îți ține companie.

Greenfield Băneasa s-ar putea să fie complexul rezidențial pe care îl cauți

Dacă ceea ce îți dorești este un ansamblu rezidențial format dintr-o comunitate unită, ce pune accent pe calitatea mediului înconjurător și unde ai toate facilitățile la doar 5 minute de casă, atunci ansamblul Greenfield Băneasa este potrivit pentru tine.

Ultimele Articole