AcasăEconomieTurism/HORECA5 locuri unde să mergi în vacanță primăvara asta, fără să cheltuiești...

5 locuri unde să mergi în vacanță primăvara asta, fără să cheltuiești prea mulți bani

Emiratele Arabia, Spania, Vietnam, Iordania și stațiunea de ski Bansko din Bulgaria sunt cinci dintre propunerile accesibile din punct de vedere financiar pentru această primăvară.

Emiratele Arabe Unite ocupă imediat primul loc în listă!

Emiratele Arabe Unite - on My way
Aprilie este considerat sezonul de catifea în Emiratele Arabe Unite, deoarece anume acum este periioada cea mai confortabilă pentru turiștii de pe ”banda” de mijloc. Ziua, temperatura aerului se ridică până la 30-32 de grade, iar noaptea scade doar cu 10-12 grade, conform Călătorul.net. Apa este suficient de caldă pentru înot, scufundări și excursii cu barca. Iar asta înseamnă că nu va fi căldură înăbușitoare, deoarece în lunile de vară temperatura ajunge aici la valori de 40 de grade și peste! Astfel de valori de temperatură sunt greu de suportat pentru turiștii care nu sunt obișnuiți. Adesea, aceste călătorii pot fi însoțite de o aclimatizare serioasă.

Următoarea destinație din aprilie – Vietnam!

21 Places You MUST Visit In Vietnam (with photos)
În aproape toate provinciile regiunii este vreme caldă și, foarte important, uscată. Puțin mai târziu, perioadele ploioase vor începe să acopere țara. Anume în aprilie, vă puteți odihni în siguranță: este perioada perfectă atât pentru plajă, cât și pentru programele culturale. Vremea în partea de sud, unde este mereu mai cald și mai umed, atinge o temperatură de 28-30 de grade. Nha Trang si Mui Ne sunt cele mai recomandate destinatii in acest sens.

Și Spania este gata să vă surprindă cu ospitalitatea sa în aprilie!

Biserica Sagrada Familia din Barcelona

Dacă sunteți un amator de plimbări prin cartierele autentice ale orașelor, dacă iubiți să examinați personal fiecare clădire, să comunicați cu localnicii și să simțiți cultura vie a unei alte naționalități, atunci Spania, în special Catalonia, este destinația pe care orice turist experimentat o va recomanda pentru luna aprilie. Primăvara, prețurile pentru cazare și hrană sunt scăzute în comparație cu sezonul de vârf. În ceea ce privește vremea, aceasta este o perioadă caldă, care, totuși, poate fi uneori însoțită de ploi. Deși acest lucru se întâmplă mai rar, totuși turiștii petrec acest timp prin muzee, expoziții și teatre.

O altă țară care este gata să mulțumească călătorii este Iordania!

10 things to do in Petra, Jordan
Cea mai caldă regiune în care poți pleca în vacanță în aprilie este Aqaba. Coloana de mercur de aici se ridică la 28 de grade în timpul zilei, iar apa din Golful Aqaba este încălzită la 20 de grade. Puteți merge și la Marea Moartă, unde apa în această perioadă este încălzită până la 20-22 de grade Celsius. Iordania impresionează prin cultura sa, particularitatea mentalității locuitorilor locali, istoria. Dacă sunteți un fan al combinării vacanței la plajă cu plimbări în locuri istorice și emblematice, atunci această destinație este exact ceea ce căutați. Cu toate acestea, înainte de călătorie, este important să studiezi cu atenție obiceiurile și specificul cultural al zonei.

Stațiunea de ski Bansko din Bulgaria!

Vacanta ski Bansko Bulgaria| Vacante la schi Bansko
Dacă îți place zăpada, schiul activ și aerul rece de munte, atunci acesta este locul potrivit pentru tine. Aceasta este una dintre puținele stațiuni de schi care acceptă oaspeți până la sfârșitul lunii mai. În aprilie, sunt destul de mulți turiști, așa că vei avea cu siguranță o companie de oameni cu gânduri asemănătoare. Stațiunea este destul de ”tânără”, dar și-a câștigat deja faima ca loc de odihnă, unde vă puteți plimba și relaxa la prețuri destul de atractive. De asemenea, această stațiune se remarcă prin faptul că oferă numeroase activități sportive pentru copiii de la vârsta de 6 ani.

Ultimele Articole