AcasăSport/SanatateN-a lăsat fotbalul nici la nuntă! În loc de dansul mirilor, a...

N-a lăsat fotbalul nici la nuntă! În loc de dansul mirilor, a jonglat cu mingea!

Mijlocașul celor de la FC Buzău, Alin Manea, și-ar surprins invitații cu un moment inedit.

Alin Manea a avut o pauză competițională de care își va aduce aminte toată viața! Alin și soția sa, Iulia, sunt împreună de 8 ani.

„De la 17 ani suntem împreună și a venit momentul să facem și pasul cel mare. Soția mea este cea care m-a ajutat și m-a susținut de la început. Cred că dacă nu era ea nu aș fi ajuns până aici” – Alin Manea, mijlocaș FC Buzău. 

Cei doi au făcut nuntă mare, la Craiova asta după ce au avut emoții că evenimentul nu se va ține.

„A fost o nuntă cu 250 de persoane. Am stabilit nunta acum 2 ani și am avut emoții că nu v-a avea loc.” – Alin Manea, mijlocaș FC Buzău.

Alin n-a lăsat fotbalul deoparte nici la nuntă, el având pregătit un moment special pentru invitați. Îmbrăcat la patru ace, a făcut spectacol pe ring jonglând cu mingea.

Pe 6 august începe Liga a II a

În liga secundă, campionatul va începe pe 6 august. Până atunci, băieții lui Pustai trag tare! Încă nu au uitat că sezonul trecut au ratat intrarea în play-off la mustață! 

„Ne pare rău, dar trebuie să mergem mai departe și să facem o treabă bună. În noul sezon îmi doresc să facem treabă cât mai bună, echipa să câștige cât mai multe meciuri și să fim acolo sus. Sper să începem bine și să terminăm la fel.” – Alin Manea, mijlocaș FC Buzău. 

Echipa e în cantonament la munte

După două săptămâni de pregătire la Buzău, Cristi Pustai și-a dus băieții la munte. Din 8 iulie până pe 22, echipa este într-un stagiu de pregătire la Poiana Brașov. Înainte de plecarea în cantonament, FC Buzău a avut două partide amicale, în prima a făcut scor 8-1, cu Voința Lanurile, iar în cea de-a doua, a fost învinsă cu 0-2 de Unirea Slobozia. La Brașov, jucătorii lui FC Buzău au programate 4 meciuri de pregătire. Pe 13 iulie, cu Oțelul Galați (Liga a II a), pe 14, cu Zărnești (Liga a III a), pe 16 cu Progresul Spartac București (Liga a II a) și pe 19 iulie, cu Metaloglobus (Liga a II a).

 
Sursa: SPORTS-NET

Ultimele Articole