AcasăTech&ScienceTelecomCele mai bune telefoane Xiaomi din 2021

Cele mai bune telefoane Xiaomi din 2021

Cu o gamă largă și diversificată de telefoane mobile, Xiaomi a devenit unul dintre cei mai importanți producători de pe piața de telefonie mobilă. Catalogul său este reînnoit în fiecare an, surprinzând publicul cu echipamentele sale de ultimă generație la un preț bun. Cu Xiaomi, utilizatorul poate obține un telefon mobil de calitate excelentă fără a plăti o avere.

Oferta Xiaomi include telefoane mobile high-end și mid-range și toate se remarcă prin raportul calitate-preț excelent. Xiaomi are reputația proastă de a fi echipamente chinezești, dar surprinde cu camera de înaltă rezoluție, ecranul de ultimă tehnologie și cu procesoare de performanță rapide și puternice, în special în echipamentele de vârf.

Iată cele mai bune telefoane Xiaomi pe care le poți cumpăra în 2021.

Telefoane Xiaomi high-end – Xiaomi Mi 11 Lite 

Xiaomi Mi 11 Lite este cel mai recent dispozitiv lansat de Xiaomi. Acesta este un telefon mobil care oferă performanțe excelente și este la nivelul de cel mai bun high-end. Vine cu procesor Snapdragon 780G, 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Are una dintre cele mai bune camere Xiaomi cu lentilă triplă care poate înregistra videoclipuri în rezoluție 4K la 30 fps și o cameră frontală de 20 MP cu rezultate foarte bune.

Are un ecran de 6,55 inchi, de tip AMOLED, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz care permite derularea mai lină. Este un telefon mobil care funcționează foarte bine pentru a juca jocuri video online. Datorită calității caracteristicilor sale, are un preț foarte convenabil și de aceea îl recomandăm cu încredere.

Telefoane Xiaomi high-end – Xiaomi Redmi Note 10 Pro

În catalogul său high-end, Xiaomi Redmi Note 10 Pro are cel mai mic preț de la Xiaomi. Unul dintre principalele sale avantaje este bateria sa mare de 5020 mAh care poate dura până la două zile și încărcarea sa rapidă de 33 W care realizează o încărcare de 59% în 30 de minute. Cu procesorul Snapdragon 732G și 6 GB RAM are o performanță de top.

Camera cvadruplă include un obiectiv principal de 108 MP, poate înregistra videoclipuri 4K și are un mod de noapte care realizează fotografii clare. Are un ecran mare de 6,67 inchi, cu tehnologie AMOLED și o rată de reîmprospătare de 120 Hz pentru a face tranziția imaginilor mai rapidă și mai lină.

Telefoane Xiaomi ieftine – Xiaomi Redmi Note 10S

Xiaomi Redmi Note 10s este telefonul mobil ideal pentru cei care caută un telefon ieftin și complet. Are un ecran AMOLED de 6,43 inchi, cu reglare automată a luminozității, culori foarte reale și rezoluție Full HD+, care ajută la vizualizarea conținutului cu mare confort.

Camera sa cvadruplă de 64 MP îți permite să obții fotografii cu diferite planuri și abordări, atât noaptea, cât și ziua. Încorporează procesorul MediaTek Helio G95 și 6 GB RAM, cu o performanță mai mult decât acceptabilă. Spațiul de stocare este de 128 GB, dar poate fi extins până la 512 GB cu un card microSD.

Telefoane Xiaomi ieftine – Xiaomi Redmi Note 10 5G

Redmi Note 10 5G este unul dintre cele mai ieftine telefoane mobile Xiaomi care sunt compatibile cu 5G, o tehnologie care va fi pusă în aplicare în curând în toată lumea și care permite conexiuni mult mai rapide la internet. Un alt avantaj este bateria sa puternică de 5000 mAh, care poate rezista până la 22 de ore la redarea videoclipurilor.

Vine cu o cameră triplă de 48 MP care se remarcă prin nivelul de detaliu și culori din fotografii, iar ecranul său este de 6,5 inchi, cu senzori de lumină de 360° care reglează luminozitatea în mod natural și precis. În plus, are o rată de reîmprospătare de 90 Hz pentru un ecran cu defilare mai fluidă și mai rapidă.

Telefoane Xiaomi ieftine – Xiaomi Mi 8 Lite

Deși a fost lansat în 2018, Xiaomi Mi 8 Lite este în continuare unul dintre cele mai bune telefoane mobile Xiaomi mid-range și cu un preț destul de accesibil. Acest echipament se remarcă prin designul său cu o crestătură redusă și un ecran care acoperă aproape complet partea din față. Are o dimensiune de 6,26 inchi și este protejat de Gorilla Glass 5.

Are o cameră selfie Sony de 24 MP, cu inteligență artificială pentru a regla iluminarea în medii cu lumină scăzută și o cameră dublă spate de 12 MP și 5 MP, ușor și rapid de operat. Procesorul său nu este la fel de puternic ca cele de pe telefoanele mai noi, dar se descurcă fără probleme în fiecare zi.

Ultimele Articole