AcasăTech&ScienceSoftwareCentric BPM – soluția completă pentru gestionarea proceselor de afaceri

Centric BPM – soluția completă pentru gestionarea proceselor de afaceri

Pentru a fi mai productive și mai competitive, companiile utilizează din ce în ce mai mult BPM (Business Process Management) pentru a-și organiza și gestiona lanțul de producție și pentru a oferi cea mai mare valoare adăugată clienților lor, pentru a garanta calitate înaltă la cel mai mic cost. În acest context, există diferite abordări utilizate de software-ul Centric BPM care vă pot ajuta afacerea în funcție de procesele pe care le utilizează și tipul de organizație.

Managementul proceselor de afaceri: Pentru cine, pentru ce, cum?

Sunt departe vremurile când partea de software din cadrul companiilor se limita doar la automatizarea birourilor. Astăzi se implementeaza în poziții-cheie noi modalități de optimizare a fluxului de afaceri din cadrul unei organizații. Printre noile instrumente se numara si managementul proceselor de afaceri (“BPM”), care permite unei companii să-și atingă obiectivele de reducere a costurilor și de îmbunătățire a productivității,

Un software cum este Centric BPM rezolvă diverse probleme organizaționale adesea legate de procesele de munca: distribuirea sarcinilor, schimbul de informații și timpul de livrare.

Solutia Centric BPM permite intreprinderilor mijlocii și mari să-și documenteze rapid procesele, să le urmărească și să le automatizeze cu doar câteva clicuri.

Să vedem cum poate afacerea dvs. să-și îmbunătățească in mod semnificativ competitivitatea .

Procesul de muncă: 5 concepte importante

Conceptul nr. 1: procesul de munca

Procesul de muncă reprezintă toate sarcinile legate de un loc de muncă.

Conceptul nr. 2: procesul de afaceri

Un proces de afaceri definește aceste sarcini, le organizează în timp și măsoară eficiența acestora.

Conceptul nr. 3: automatizarea sarcinilor

Un software care automatizează aceste sarcini și gesitonează procesul de muncă pentru diferite specializari din cadrul aceluiași instrument de software.

Conceptul nr. 4: Modelarea proceselor

Un software care ajută la gestionarea diferitelor procese de afaceri: îmbunătățirea proceselor prin modelarea și automatizarea acestora.

Conceptul nr. 5: software-ul procesului de munca, un instrument de modelare

Un software de BPM traduce abordarea BPM (Business Process Management): este un instrument de modelare a proceselor de afaceri care oferă o viziune globală asupra managementului și ușurează munca zilnică a echipelor.

Modelarea proceselor se află în centrul performanței

Dacă într-o companie nu este definit niciun proces, situația poate deveni rapid imposibil de gestionat și dezastruos în ceea ce privește imaginea, organizarea sau cifra de afaceri.

Este necesar să se știe cum să reacționeze la nemulțumirea unui client, de exemplu, și să se stabilească în avans acțiuni care trebuie întreprinse pentru a rezolva situația în mod corespunzător.

Aceste acțiuni sunt atribuite unui proces. Abordarea BPM este reflectată în modelarea proceselor de afaceri: ele reprezinta practic fiecare rotiță în funcționarea unei companii cu luarea în considerare a rolurilor atribuite fiecărui angajat în cauză.

Câteva exemple de procese:

  • livrarea unui produs către un client,
  • plata salariilor,
  • procesarea unei reclamații a clientului,
  • gestionarea unei comenzi de lucru, etc.

Centric BPM oferit de Enterprise Concept

Diferitele funcții ale software-ului de gestine a proceselor de muncă permit companiei dvs. să organizeze diverse sarcini pe care trebuie să le îndeplinească angajații.

Acest instrument care încorporează abordarea BPM garantează companiei că fiecare activitate este bine făcută și în ordinea definită.

Fiecare intervenient are acces la informațiile necesare pentru îndeplinirea corespunzătoare a sarcinilor sale : software – ul raportează timpul de livrare sau timpul de realizare, reamintește metodele de validare și pașii de urmat.

Datorită software-ului Centric BPM, managerul poate controla buna funcționare a companiei, performanța echipelor și poate identifica blocajele.

Beneficii pentru întreaga companie

  • răspunsul optim bazat pe indicatori și sisteme de avertizare,
  • reducerea costurilor prin automatizare,
  • productivitate sporită prin reducerea timpilor de procesare,
  • aplicarea conformă și automată a proceselor definite,
  • gestionarea în timp real, urmărind evoluția proceselor și a activității părților interesate asociate,

Ce este necesar: un software competitiv

Gestionarea eficientă a proceselor de afaceri reprezintă o provocare majoră pentru succesul proiectelor companiei și necesită implicarea tuturor angajaților.

Implementarea unui software competitiv cum este Centric BPM face posibilă formalizarea, standardizarea și accelerarea procesării sarcinilor.

Software-ul de la Enterprise Concept este versatil, se adaptează la toate companiile și toate domeniile de activitate, acționând pe cele trei niveluri esențiale pentru automatizarea proceselor: organizația (viziunea globală), comunicarea, monitorizarea și coordonarea (luarea deciziilor și reacția).

Acest software vă pune la dispoziție, de asemenea, mai mulți indicatori de performanță specifici pentru creșterea eficienței angajaților.

Pe locuri, fiți gata: ofertele Enterprise Concept privind managementul proceselor de afaceri pentru reducerea costurilor și optimizarea performanței sunt la doar un clic distanță.

Ultimele Articole