AcasăEconomieCrediteCum iti poti finanta afacerea in 2021

Cum iti poti finanta afacerea in 2021

Exista mai multe solutii financiare care vin in sprijinul antreprenorilor moderni, insa cat de eficiente si avantajoase sunt acestea? Pentru cei care vor sa ajunga direct la subiect si sa aiba parte de cele mai mari beneficii exista Omnicredit care, printre altele, propune factoringul. 

Despre Omnicredit

Oricine ar trebui sa stie despre Omnicredit ca reprezinta prima platforma fintech de micro finantare din tara noastra care ofera produse financiare avantajoase dedicate atat persoanelor fizice, cat si juridice. Astfel, organizatia este dedicata antreprenorilor aflati in cautarea unor solutii moderne de finantare, care isi doresc sa aiba posibilitatea de a-si exprima creativitatea si de a beneficia de tot sprijinul necesar pentru a obtine cele mai bune performante.

Principalele beneficii

Factoringul este una dintre cele mai populare solutii financiare disponibile aici si asigura mai multe avantaje importante incepand de la faptul ca totul se realizeaza exclusiv online, fiind necesar un minim de documente. Finantarea are loc in decurs de doar cateva ore si vei primi pana la 100% din valoare facturilor care au fost emise, pe aceasta cale acoperindu-ti rapid nevoia de lichiditati. Ai posibilitatea de a plati pe loc furnizorii sau in avans si te asiguri ca nu ramai in urma cu taxele la stat. Vei avea intotdeauna de bani pentru a plati salariile, nu sunt necesare garantii materiale si nici nu este afectat gradul de indatorare al firmei. Totodata, te poti bucura de un cashflow predictibil, de imbunatatirea indicatorilor de lichiditate si vei avea intotdeauna suport din partea specialistilor. 

Vezi calculatorul de pe site

Direct pe site-ul Omnicredit te asteapta un calculator care este foarte usor de folosit si care iti va fi de folos. Astfel, trebuie doar sa alegi care este valoarea facturii tale, iar suma se poate cuprinde intre 500 si 250.000 de lei precum si numarul de zile pana la scadenta. Pe aceasta cale vei sti instant care este suma pe care o primesti si iti va fi mult mai usor sa te organizezi.

Economii de timp

Totodata, vei avea ocazia de a face mari economii de timp pentru ca vei rezolva totul online si nu mai trebuie sa te complici cu fel si fel de proceduri si drumuri pana la institutiile financiare cand ai ocazia de a pune procedurile in practica din confortul propriei locuinte sau de la birou.

Ideal pentru orice afacere

Chiar nu conteaza care este domeniul in care se deruleaza business-ul tau, cert este ca factoringul are toate sansele sa fie solutia optima. Fie ca detii un cabinet stomatologic, o sala de fitness, un salon de infrumusetare, o agentie de turism, un magazin online si nu numai, de fiecare data cand apelezi la Omnicredit vei avea doar de castigat.

Echipa pe care sa te bazezi

La Omnicredit vei intalni o echipa cu adevarat experimentata pe care te vei putea baza in orice clipa. Pentru aceasta nu exista situatii care sa fie mult prea complexe incat sa nu gaseasca solutia optima si, foarte important, aceasta ofera consiliere la fiecare pas pentru a fi mult mai usor pentru orice antreprenor sa se dezvolte.

Fara birocratie

In plus, Omnicredit si-a propus eliminarea birocratiei si tuturor piedicilor atrase de aceasta, motiv pentru care totul se deruleaza exclusiv online. Nu exista proceduri care sa fie inutile si nu e nevoie de timp pierdut la ghisee si la cozi interminabile. Omnicredit este pentru antreprenorii moderni, pentru cei care isi doresc mai mult de la afacerile lor si care isi doresc sa se dezvolte continuu. Factoringul este una dintre cele mai avantajoase solutii financiare la momentul actual si oricine merita sa profite!

Ultimele Articole