AcasăEconomieImobiliareDezvoltatorul IMPACT vă propune o investiţie SMART, în Constanța

Dezvoltatorul IMPACT vă propune o investiţie SMART, în Constanța

Trăim vremuri tulburi în care vedem, în fiecare zi, cum valoarea banilor scade… De teama inflaţiei, mulţi români au ales să îşi desfiinţeze depozitele în lei şi să le transforme în valută, deşi nici aceasta nu este o soluţie… Ştim cu toţii că economiile europene, inclusiv cele din Zona Euro, resimt din plin inflaţia, prin urmare şi depozitele în valută vor fi erodate de aceasta.

În aceste condiţii, trebuie să ne gândim la altfel de soluţii de investire a propriilor economii pentru a limita riscul diminuării valorii acestora, prin inflaţie. Lipsa unor acţiuni concrete, va aduce doar pierderi şi pentru a evita acest lucru, IMPACT vă sugerează o soluţie concretă şi la îndemână Investiţia în domeniul imobiliar care vă poate genera câştiguri anuale, deloc de neglijat.

În urma studiilor de piaţă pe care dezvoltatorul IMPACT le-a efectuat, a reieşit faptul că pe sectorul de locuinţe private, vile premium sau de lux, în Constanța nu există o ofertă consistentă pentru închiriere, în pofida cererii semnificative.

Pentru a răspunde acestei cereri, dezvoltatorul IMPACT vă propune o investiţie SMART şi anume achiziția în scop investiţional a unei case gata construite, în cartierul Boreal Plus din Constanța. Deschizând acest link, https://boreal-plus.ro/case/ veţi găsi toate informaţiile necesare.

Casele din Boreal Plus, finalizate anul trecut, au o suprafaţă construită de 171 mp şi un regim de înălţime P+1, fiind compuse din 4 camere, 3 terase şi 3 băi, aşezate pe terenuri proprii cu suprafeţe între 315 şi 450 mp, care includ şi parcări.

Materialele folosite la construcţia Caselor din Boreal Plus au fost atent selectate, soluţiile tehnice alese fiind dintre cele mai eficiente. Pardoselile din marmură, parchetul triplu-stratificat, suprafeţele vitrate, mari şi sistemul de încălzire prin pardoseală cu centrală individuală, sunt doar câteva dintre caracteristicile confortului oferit. În plus, casele sunt racordate la reţeaua de utilităţi publice a oraşului Constanţa.

Casele din Boreal Plus oferă avantaje certe care fac ca investiţia să fie una dintre cele mai eficiente şi sigure. În primul rând, acestea sunt finalizate integral, construcţia şi calitatea finisajelor răspunzând celor mai exigente cerinţe în materie. Faţă de oferta standard, putem adăuga construcţiei o piscină exterioară sau să asigurăm mobilarea şi utilarea completă a întregii case.

Locaţia aleasă pentru construirea Caselor din Boreal Plus reprezintă o zonă ideală pentru familii, oferind linişte şi siguranţă, la doar 15 minute de plaja din Mamaia, departe de agitaţia şi aglomeraţia din staţiune.

Un alt avantaj al locaţiei, deloc de neglijat, îl reprezintă accesul facil şi rapid către toate punctele de interes ale oraşului Constanța: la 15 minute de centru şi de autostrada A4, aproape de Spitalul clinic Ovidius şi de marile centre comerciale: Tom Mall, Vivo Mall, Carrefour, Decathlon, Selgros sau Dedeman. În complexul rezidenţial se găseşte un hypermarket Kaufland.

Investitorii în casele din Boreal Plus au două variante de ocupare care le oferă randamente anuale foarte bune, cu profituri peste media din piață. Prima variantă este oferirea spre închiriere a proprietății în sistem Airbnb, Booking sau agenții de evenimente, care ar putea aduce anual în jur de 30.000 de euro investitorului, în condițiile pieței imobiliare din zona Tomis-Boreal a orașului Constanța. În acest caz, serviciile de property management și managementul ocupării pot fi oferite chiar de către dezvoltator. A doua variantă este închirierea pe termen lung, cu o implicare redusă a investitorului, variantă ce ar aduce venituri de circa 18.000 de euro anual. Mai mult, față de oferta standard, oferta investițională poate cuprinde și piscină exterioară sau mobilare și utilare complete, facilități care duc la majorarea yield-ului obținut de investitori.

Vizitaţi site-ul propunerii dezvoltatorului IMPACT, https://boreal-plus.ro/ şi fiţi SMART!

Ultimele Articole