AcasăTech&ScienceTelecomÎncepând de azi, Vodafone, Orange și Telekom micșorează toate tarifele

Începând de azi, Vodafone, Orange și Telekom micșorează toate tarifele

Vodafone, Orange și Telekom au micșorat toate tarifele de la 1 ianuarie. Vești bune pentru clienții Orange, Vodafone, dar și Telekom.

Începând cu data de 1 ianuarie, cei trei mari giganți de telefonie, Vodafone, Orange și Telekom  au micșorat tarifele de roaming pentru abonați.

Vodafone, Orange și Telekom au micșorat toate tarifele de la 1 ianuarie

Astfel, cei care vor să călătorească vor plăti mai puțin de acum pentru minutele consumate. Noile tarife pot fi accesate pe site-urile oficiale ale celor trei operatori.

Amintim și că Vodafone a anunţat încă de anul trecut o veste bună pentru cei care ajung în Marea Britanie. Mai exact, operatorul reintroduce tarifele de roaming pentru toţi clienţii din Marea Britanie, începând din luna ianuarie 2022, transmite Reuters.

Directorul pentru Marea Britanie de la Vodafone, Ahmed Essam a spus că majoritatea clienţilor companiei nu utilizează în mod regulat roamingul, în care condiţiile în care în 2019 mai puţin de jumătate au folosit roamingul dincolo de Irlanda, şi în consecinţă plăteau pentru ceva ce nu utilizau.

Vodafone, Orange și Telekom au micșorat toate tarifele de la 1 ianuarie

“În aceste condiţii, credem că este mai corect să le dăm oamenilor mai multe alegeri cu privire la ceea ce plătesc, optând fie pentru un plan tarifar care include roaming gratuit sau plătind pentru roaming doar atunci când îl utilizează”, a spus Ahmed Essam.

Operatorul de telefonie a precizat că va pune la dispoziţie paşapoarte pentru roaming de opt şi 15 zile, la un preţ de o liră sterlină pe zi, adăugând că pentru Irlanda roamingul va fi inclus pentru toţi clienţii săi.

Ultimele Articole