AcasăTech&ScienceTelecomIphone 13 - Cel mai bun smartphone pentru poze din 2022?

Iphone 13 – Cel mai bun smartphone pentru poze din 2022?

Dacă nu ești fotograf, un smartphone bun poate fi exact ceea ce ai nevoie ca să creezi și să te bucuri de poze de calitate pe care să le împărtășești în Social Media. Iar iPhone 13 pare a fi un telefon de temut, extrem de lăudat în ceea ce privește calitatea camerelor, dar și a rezultatelor pe care le poți obține.

Deși prețul nu este unul deloc mic, acesta dispune și de alte caracteristici care te-ar putea îndemna să-ți gândești atent investiția, cu atât mai mult dacă ești în căutarea unui telefon de ultimă generație cu care să nu lași loc de compromisuri în ceea ce privește calitatea. Ca prin urmare, hai să afli dacă merită să-ți achiziționezi un iPhone 13 și cu ce avantaje vine acesta la pachet.

  • Telefon Mobil Apple iPhone 13 mini, Super Retina XDR OLED 5.4″, 128GB Flash, Camera Duala 12 + 12 MP, Wi-Fi, 5G, iOS (Negru) = 3799 lei
  • Telefon Mobil Apple iPhone 13, Super Retina XDR OLED 6.1″, 128GB Flash, Camera Duala 12 + 12 MP, Wi-Fi, 5G, iOS (Alb) = 4399 lei

 

 

 

iPhone 13 – Smartphone-ul cu o cameră pe care oricine și-o dorește

Vom începe prin a-ți dezvălui tot ceea ce trebuie să știi despre cameră, mai ales că ăsta e motivul principal pentru care ești aici, nu-i așa? Ei bine, colecția iPhone 13 aduce niște modificări aparent mărunte, dar extrem de semnificative pentru calitatea cadrelor foto și video pe care le vei putea concepe prin intermediul acestuia.

De exemplu, modelele Pro și Pro Max includ funcția Cinematic și un zoom optic de 3 ori mai generos, ceea ce înseamnă că vei surprinde mai multe detalii, cu o acuratețe mai mare. Știm că pentru cei mai mulți important este numărul camerelor sau numărul de megapixeli, lucru la care, la prima vedere, iPhone 13 nu te va da pe spate și-ți va da impresia că e un smartphone oarecare a cărui nivvel s-ar înscrie cu mult sub așteptările pieței. În realitate însă, nu poate fi trecut cu vederea senzorul TOF LiDAR, distanța focală mult mai redusă care permite captarea de mai multă lumină sau stabilizarea OIS (cu ajutorul căreia materialele tale vor ieși clare, nemișcate etc.).

Conform DXOMARK, un loc în care performanțele tehnologice sunt analizate în detaliu, iPhone 13 dispune de unele dintre cele mai bune mecanisme foto-video de la ora actuală. Așa că, este excelent pentru orice tip de activitate de acest gen pe care-ți dorești să o creezi: de la postări în Social Media, până la creații artistice inspirate din filmele tale favorite pe care să le redai cu mândrie încontinuu.

Așa cum era normal, telefonul vine totuși și cu câteva minusuri aparente. De exemplu, nu putem omite balansul de lumină cu o tentă de galben care pare omniprezent pe device-urile iPhone, iar în condiții de luminozitate scăzută nu este considerată o alegere de top (motiv pentru care și-ar putea face resimțită apariția cu ușurință și zgomotul de fundal). Însă, per ansamblu, vei putea reproduce detalii ca un adevărat profesionist.

Cele mai bune performanțe la capitolul cameră le vei regăsi bineînțeles, pe variantele de top (Pro și Pro Max). Însă, dacă bugetul nu-ți permite sau dacă este suficient să ai un telefon rezistent, fiabil și cu o cameră bună, garantat nu te vor dezamăgi nici versiunile iPhone 13 sau iPhone 13 mini. Vei remarca diferențe notabile în ceea ce privește camera inclusiv dacă vei face trecerea de la modelul anterior de iPhone. Așa că, poate fi inclusiv un upgrade semnificativ dacă ești posesor de iPhone 12.

 

 

  • Telefon Mobil Apple iPhone 13, Super Retina XDR OLED 6.1″, 256GB Flash, Camera Duala 12 + 12 MP, Wi-Fi, 5G, iOS (Roz) = 4799 lei
  • Telefon Mobil Apple iPhone 13 Pro, Super Retina XDR OLED 6.1″, 128GB Flash, Camera Quad 12 + 12 + 12 MP + TOF 3D LiDAR, Wi-Fi, 5G, iOS (Argintiu),  ceramic shield = 5899 lei

Siguranță la absolut pe iPhone 13?

În mod cert, în 2022, oamenii nu ar trebui să-și cumpere un smartphone care necesită o investiție de câteva mii de lei exclusiv pentru a se bucura de o cameră de top, cu toate că e un aspect destul de important.

Cu ajutorul unui smartphone de acest nivel ar trebui să ai acces la numeroase alte beneficii premium care să-ți ofere încrederea că dispui de un telefon cu adevărat modern și prețios.

Dar iată, analizând de exemplu construcția acestuia, aflăm că modelele iPhone 13 au un corp prevăzut cu oțel utilizat în industria aerospațială în timp ce, modelele 13 Pro, sunt prevăzute cu oțel inoxidabil de calitate chirurgicală. Ce înseamnă aceste aspecte? Că te vei bucura de mai multă siguranță și de o durabilitate mai prelungită față de orice alt smartphone disponibil pe piață la ora actuală. Dacă ești deja familiarizat cu incidentele neplăcute și te-ai săturat să investești în nerepetate rânduri în reparații sau să-ți ții mai mult telefonul în service decât să te bucuri de el, asta e șansa ta să faci o serie de schimbări importante. Frontal veți găsi sticlă Ceramic Shield ce asigură și ecranului protecția necesară.

Nu lipsește nici protecția la praf sau rezistența timp de 30 minute atunci când se află la o adâncime maximă de 6 metri sub apă.

Să nu uităm că, iPhone dispune și la nivel informațional de o protecție mult mai avansată a datelor, așa că totul este la superlativ atunci când vorbim de siguranța și performanțele oferite de iPhone 13.

O nouă baterie, mai multe ore pentru a reda la infinit momentele favorite

De câte ori nu ți s-a descărcat bateria fix atunci când aveai mai mare nevoie de ea? Cu noua baterie îmbunătățită, acum te vei putea bucura de mai multe ore de conversație, mai multe filme și/sau seriale, fie de mai multe jocuri și activități antrenante în timpul tău liber. Întotdeauna este excelent să te poți bucura de o baterie mai bine optimizată care-ți oferă mai multe ore de viață, nu-i așa? Vei fi pe deplin mulțumit de autonomia pe care o vei înregistra cu acest telefon, chiar și dacă țelul suprem era cel de a-ți găsi un smartphone pe deplin apt să capteze fotografii și videoclipuri impresionante.

  • Telefon Mobil Apple iPhone 13 Pro Max, Super Retina XDR OLED 6.7″, 128GB Flash, Camera Quad 12 + 12 + 12 MP + TOF 3D LiDAR, Wi-Fi, 5G, iOS (Gri) = 6200 lei

Analizează în detaliu lumea din jurul tău și fii la curent cu tot ce se petrece

Știri, activități mondene, prezentări fel de fel, toate vor fi desprinse din realitate cu ajutorul ecranului OLED Super Retina care-ți oferă posibilitatea de a te bucura de o acuratețe mult mai ridicată față de cea cu care au fost obișnuit până acum. De altfel, ecranele OLED prezente pe seria iPhone 13 te vor ajuta să vizionezi lucrurile dorite chiar și în condiții de iluminare foarte ridicate, fără a fi necesar să dai luminozitatea la maxim.

Culorile sunt mult mai vibrante, contrastul este net îmbunătățit, astfel încât va deveni mult mai captivat să vizionezi filme, clip-uri, show-uri sau să joci jocuri etc. din orice unghi. Procesorul Apple Bionic A15 îți asigură un răspuns impecabil la comenzi, cât și în funcționarea aplicațiilor tale preferate. Ca prin urmare, utilizarea acestui telefon în scop personal sau profesional se va transforma într-o adevărată plăcere.

Numeroase culori și dimensiuni pentru un telefon 100% pe placul tău

Analizând designul preț de cel puțin câteva secunde este imposibil să nu-ți atragă atenția inclusiv estetica acestor smartphone-uri, care se diferențiază cu succes de alte telefoane disponibile pe piață. Iphone 13 se regăsește într-o varietate de culori îndrăznețe precum roșu, roz, auriu și albastru pastel, iar pentru cei clasici există inclusiv opțiunea pe negru, alb și bleomaren.

Totodată,  colecția dispune de 4 mărimi respectiv: 5.4 inch pentru iPhone 13 mini, 6.1 inch pentru iPhone 13 și 13 Pro, respectiv 6.7 inch în ceea ce privește varianta Pro Max. Astfel, o dimensiune mai mare a ecranului vine la pachet și cu un plus de  beneficii la nivel tehnologic, după cum aminteam și inițial. Nu strică să ai în vedere și cât de comod îți este acest lucru atât din punct de vedere financiar, dar și din punct de vedere al operării. Un telefon cu o diagonală mai generoasă precum iPhone 13 Pro Max poate fi destul de inconfortabil să fie manevrat cu o singură mână. Necesită implicit și un spațiu de depozitare mai mare, un buzunar sau un compartiment pe măsură pentru a-l introduce în buzunarul de la pantaloni sau în cel de la geacă. Dimensiunea rămâne însă un considerent care ține de gusturi cu precădere.

Un alt lucru prin care iPhone 13 se face remarcat în ceea ce privește designul sunt marginile. Dacă în industrie apar tot mai multe telefoane cu ecran curbat, acest smartphone la fel ca și celelalte modele ale brandului, adoptă stilul clasic cu display drept și plat, colțuri ușor rotunjite, astfel încât telefonul să fie mai sigur de ținut în mână sau de operat, iar numărul incidentelor să fie net redus. Așadar, putem afirma că, ergonomia designului determină cu succes chiar și siguranța acestuia.

Până la 1 TB memorie internă, pentru toate amintirile tale

Nu putem trece cu vederea nici varietatea de memorii de stocare din care, de asemenea, poți alege în funcție de nevoi. Totuși, spre deosebire de alte device-uri, aici ai inclusiv posibilitatea de a opta pentru versiunea cu 1 TB spațiu de stocare. Dacă obișnuiești să folosești telefonul drept device de bază pentru foarte multe operațiuni sau preconizezi că vei ajunge la un alt nivel în ceea ce privește partea de creație, fie nu vrei să-ți bați capul cu situațiile în care ai putea rămâne fără suficientă memorie, cu o astfel de capacitate internă nu vei mai avea niciun fel de probleme. Sigur, va trebui să adaugi un plus financiar în ceea ce privește bugetul. Și, din nou, dacă nu e exact ceea ce ai nevoie, te poți limita și la o memorie de 128 GB, 256 GB sau 512 GB memorie internă.

Puncte slabe iPhone 13

Ca orice alt dispozitiv, iPhone 13 deține și el la rândul său o serie de bile negre. Totuși, noi considerăm că depinde din ce perspectivă îl privești.

Un impediment poate fi însuși prețul de achiziție care, în mod cert nu e pentru oricine. Am stabilit deja că este un telefon premium, atât la interior, cât și la exterior. Iar ca să te bucuri de asta, va trebui să investești o sumă generoasă. Totuși, analizând riscurile posibile când vine vorba de alte telefoane care vor începe să se blocheze după un anumit timp, fie vor sfârși tragic la unele șocuri, iPhone 13 îți permite din start să faci o serie de economii pentru că e un telefon de care te vei bucura ani la rând. Nu spunem noi asta, ci fanii Apple, care s-au convins deja de-a lungul timpului de calitatea și durabilitatea de care device-urile dau dovadă.

În cazul în care ești utilizator regulat de Android și vrei să faci o schimbare, adaptarea la iOS 15 s-ar putea să-ți ridice o serie de probleme. Totuși, nu e imposibil ca după câteva zile de utilizare lucrurile să decurgă mai simplu și să realizezi că, de fapt, sistemul de operare este unul foarte intuitiv.

Un minus ferm, cel puțin pentru toți acești noi utilizatori iPhone este la capitolul accesorii unde, deja ne-am obișnuit cu faptul că nici acest model de smartphone nu vine la pachet cu un încărcător, ci doar cu cablul USB-C. Ca prin urmare, va fi necesar inclusiv să aloci un cost extra pentru achiziția unității de încărcare. Partea bună e că, iPhone permite și încărcare Wifi, lucru care lipsește în continuare de la multe dispozitive Android. Un alt plus poate fi și faptul că îți va fi extrem de ușor să găsești accesorii pentru noul tău smartphone, la prețuri destul de bune. Totuși, nu mai e o noutate nici faptul că, Apple oferă acces la numeroase aplicații și elemente extra în raport cu platformele Android, tot la un cost modic.

Și sigur, dacă dispui de numeroase accesorii pentru telefoane Android, ele nu vor fi compatibile cu iPhone 13, deci va trebui să investești în unele noi și să suplimentezi costurile.

Concluzie  telefoane mobile iphone 13

In final, este iPhone 13 telefonul visurilor tale? 

Noi credem că da! Dispune de toate performanțele pe care ți le-ai putea dori de la un telefon modern, pe care să-l folosești cu succes pentru a-ți afirma nevoile și pasiunile. Vei beneficia de o funcționare cursivă, de poze și cadre video detaliate, alături de un ecran OLED generos și o autonomie care te va ajuta să experimentezi lucruri inovatoare. Totodată, construcția lui este una impresionantă când vine vorba de durabilitate, așa că se va transforma într-un partener excelent la orice vârstă, de care te vei bucura în nerepetate rânduri.

Dacă și tu ai ales să investești în iPhone 13, aruncă un ochi peste portofoliul evoMAG unde vei găsi toate modelele sugerate pe parcursul acestui material, pe care le poți analiza mai detaliat astfel încât să iei cea mai bună decizie. In stoc si  bratari fitness, produse resigilate, ochelari vr, vehicule electrice.

 

 

Ultimele Articole