AcasăEconomieMedia/ComunicareMai apare sau nu sezonul 5 al serialului Stranger Things

Mai apare sau nu sezonul 5 al serialului Stranger Things

Vești excelente pentru fani! Serialul „Stranger Things” a fost reînnoit pentru sezonul 5! Ei bine, povestea se apropie oficial de sfârșit. După lansarea sezonului 4, partea a doua, pe 1 iulie, cel de-al cincilea sezon al serialului va fi ultimul. Creatorii serialului, Matt și Ross Duffer, au anunțat începutul sfârșitului în februarie, când au dezvăluit că sezonul 4 “supradimensionat” va fi penultimul sezon, conform TV Mania.

În urmă cu șapte ani, am planificat întregul arc de poveste pentru Stranger Things. La vremea respectivă, am prezis că povestea va dura patru sau cinci sezoane”, au scris la vremea respectivă. „Povestea s-a dovedit a fi prea mare pentru a fi spusă în patru, dar – după cum veți vedea în curând cu ochii voștri – acum ne îndreptăm cu pași repezi spre final.”

Iată tot ce știm până acum despre sezonul 5 și ultimul, de altfel, din „Stranger Things”, de pe Netflix.

Despre ce va fi vorba în sezonul 5 din Stranger Things

Deși Netflix nu a dezvăluit încă intriga oficială pentru sezonul 5frații Duffer au avut în minte un final încă de când au scris prima dată serialul, iar acesta va fi unul emoționant. Într-o conversație cu The Wrap, Ross Duffer a dezvăluit că unii directori Netflix chiar au lăcrimat când au anunțat planurile pentru sezonul 5.
Avem o schiță pentru sezonul 5 și am prezentat-o celor de la Netflix, iar ei au răspuns foarte bine la ea„, a spus el. „Adică, a fost greu. Este sfârșitul poveștii. Am văzut directori plângând pe care nu i-am mai văzut niciodată plângând și a fost neașteptat.”
În cele din urmă, frații Duffer au mai spus că ne putem aștepta la un alt salt în timp la începutul sezonului 5.

Distribuția din „Stranger Things”, sezonul 5

Chiar dacă unele personaje au murit în sezonul 4, este probabil ca majoritatea actorilor din distribuția principală – inclusiv Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp, Sadie Sink, Joe Keery și Maya Hawke – să își facă apariția în ultimul sezon.
Creatorii serialului au dezvăluit anterior că sezonul 5 va cuprinde un salt în timp pentru a le înfățișa cu mai multă acuratețe pe tinerele lor vedete care au crescut sub ochii fanilor în timpul difuzării serialului.
În mod ideal, am fi filmat [sezoanele 4 și 5] unul după altul, dar nu a existat nicio modalitate fezabilă de a face acest lucru”, a declarat Ross pentru TVLine. „Așa că toate acestea sunt discuții pe care le vom avea cu scenariștii noștri.”
Este posibil ca serialul să facă un salt în timp de 4 ani pentru a potrivi vârstele din viața reală a actorilor cu cele ale personajelor lor (de exemplu, Eleven are aproximativ 14 ani în serial, în timp ce Millie Bobby Brown are 18 ani în viața reală). Având în vedere că sezonul 4 este plasat în 1986, acest lucru ar putea însemna că acțiunea din ultimul sezon va avea loc la începutul anilor ’90, ceea ce ar fi un teritoriu nou pentru serialul care se desfășoară în anii ’80, scrie People.

Cât va dura sezonul 5 din Stranger Things

În interviul acordat de frații Duffer pentru The Wrap, aceștia au sugerat că sezonul 5 nu va fi la fel de lung ca sezonul 4, care are o durată de aproximativ 13 ore.
Nu cred că va fi la fel de lung„, a spus Matt Duffer. „Ultimele câteva vor fi mai mult ca o Întoarcere a lui Jedi, în sensul că… o vor lua de la început. Și cred că oamenii vor înțelege despre ce vorbesc când vor vedea finalul acestui sezon. E ca și cum am pleca pur și simplu.”

Când va avea premiera sezonul 5 din „Stranger Things”

Netflix nu a dezvăluit încă o dată oficială de lansare pentru sezonul 5, dar creatorii serialului au confirmat că va fi cu siguranță o pauză mai scurtă decât cea de 3 ani dintre sezoanele 3 și 4.
Decalajul ar trebui să fie destul de scurt de data aceasta, datorită faptului că avem deja o schiță inițială și nu ne putem imagina că va exista o altă pauză forțată de șase luni”, au declarat frații Duffer pentru Variety.
Având în vedere că filmările pentru sezonul 5 încă nu au început, probabil că nu vom avea parte de noi episoade până la sfârșitul anului 2023 sau începutul anului 2024.

Ultimele Articole