AcasăMoney&PeopleMaria Ciobanu se întoarce în România în ciuda recomandării medicilor. Vrea să...

Maria Ciobanu se întoarce în România în ciuda recomandării medicilor. Vrea să sărbătorească 85 de ani în țara sa

Maria Ciobanu se reîntoarce din Statele Unite, asumându-şi un risc enorm. Medicii i-au interzis să mai zboare cu avionul din cauza presiunii și afecțiunilor sale. În ciuda recomandărilor medicilor, ”Ciocâria” muzicii populare românești vrea să-și împlinească o dorință arzătoare, aceea de-și serba ziua de naștere în România, țara sa dragă, al cărei folclor l-a slujit șapte de decenii.

Privilegiul ca românii să o reîntâlnească pe Maria Ciobanu este legat de aniversarea sa (în septembrie împlinește 85 de ani) dar și de o serie de evenimente de familie. Solista s-a retras din activitatea muzicală în urmă cu șase ani. Artista și soțul său, Mircea Câmpeanu sunt și cetățeni americani, și locuiesc în Los Angeles, aproape de Camelia, una din fiicele solistei, sora mijlocie a lui Ionuţ Dolănescu.

În urmă cu câțiva ani, marea solistă de muzică populară a suferit un accident cerebral cu pierdere temporară de memorie, s-a aflat  internată într-o clinică din Los Angeles timp de două săptămâni.

Fiica Andreei Esca a absolvit facultatea. Știrista a fost la ceremonie, în Anglia

”Sunt un om norocos, mi-a lăsat Dumnezeu mai mult decât am visat, o familie frumoasă, nesperat de mulți ani cât am putut să încânt oamenii prin cântece, aș mai face-o și acum, însă mi-e ce în ce mai greu. De aceea am copiii mei lângă mine, Ionuț și Doinița, Camelia Ciobanu-Filip și Leontina Văduva”, ne-a spus Maria Ciobanu, una dintre cele mai elogiate artiste a muzicii populare din ultima jumătate de secol.

Pe parcursul șederii sale, Maria Ciobanu va premia și câștigătorii Festivalului Concurs Național ”Ion Dolănescu”, eveniment organizat la Târgoviște anual de Ionuț Dolănescu, fiul său și al marelui solist.

Cei mai bine plătiți solisti din muzica românească. Ei sunt bărbații din Top 3

Ultimele Articole