AcasăGeneralMinistrul Câciu își cere scuze antreprenorilor! ”Îmi pare rău pentru toate vorbele...

Ministrul Câciu își cere scuze antreprenorilor! ”Îmi pare rău pentru toate vorbele grele din trecut”

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu (PSD), și-a cerut miercuri scuze pentru faptul că, înainte să ajungă ministru, a declarat că în România sunt „10% antreprenori și 90% babuini-antreprenori”.
„Un dialog purtat cu mult timp în urmă pe rețelele sociale, pe vremea când eram un simplu analist economic, este scos din context și folosit azi ca și cum aceasta ar fi poziția mea ca demnitar public. Adevărul este simplu: ca ministru de finanțe, îi susțin pe toți antreprenorii care își achită corect taxele sî își plătesc cinstit angajații. Tocmai de aceea, ministerul pe care îl reprezint are în derulare 6 programe de sprijin pentru firmele românești, totalizând circa 4 miliarde de euro. Pentru toți ceilalți, care aleg soluția evaziunii fiscale, am toleranță zero”, a scris Câciu pe pagina sa de Facebook.
„Nu pot să nu recunosc, însă un fapt: ca analist economic, am folosit deseori termeni de care, astăzi, îmi pare sincer rău. Îmi cer scuze pentru toate vorbele grele din trecut și sper ca faptele mele, respectiv sprijinul pentru mediul antreprenorial românesc, să fie mai importante decât orice declarație contondentă, indiferent cât de veche ar fi”, a adăugat acesta.

Ultimele Articole