AcasăActualitateRAZIE în București. Poliția Rutieră face ravagii în acest weekend

RAZIE în București. Poliția Rutieră face ravagii în acest weekend

Șoferii din București riscă să se trezească cu amenzi destul de mari dacă încalcă legea în acest weekend. Poliția Rutieră face ravagii.
Noaptea trecută, o razie de amploare a avut loc în București.  Poliţiştii Brigăzii Rutiere i-au verificat pe şoferii care au urcat la volan fie băuți, fie sub influența substanțelor interzise.
Aparatul DrugTest a indicat faptul că mai mulţi tineri au condus după ce au consumat substanţe psihoactive.
Spre exemplu, un tânăr s-a urcat la volan după ce a consumat droguri, dar după scurt timp a fost oprit de polițiștii rutieri.
“Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost depistat pe o stradă din Sectorul 1, conducând sub influența stanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat că acesta ar fi consumat cu o cocaină”, a declarat Oana Pîrvan, purtător de cuvânt Brigada Rutieră.
O altă femeie de 36 de ani a fost oprită de către polițiștii rutieri pentru un control de rutină. Ulterior, au descoperit că aceasta consumase canabis.

Controalele continuă și în zilele următoare

“Femeia în vârstă de 36 de ani a fost depistată de către polițiștii Brigăzii Rutiere conducând pe drumurile publice din Capitală sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTestest a rezultat faptul că aceasta ar fi consumat canabis”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere.
La razie au fost prezenți și inspectorii RAR, care au verificat mașinile pentru probleme sau modificări ilegale.
Șoferii care nu aveau nimic de ascuns au fost relaxați în timpul verificărilor și au apreciat acțiunea Poliției Rutiere. Polițiștii rutieri vor organiza astfel de acțiuni și în zilele următoare, deci șoferii trebuie să fie atenți, scrie Antena 3.

Ultimele Articole