AcasăTech&ScienceTelecomSamsung Smart TV: Cum să alegi în 2022?

Samsung Smart TV: Cum să alegi în 2022?

Samsung Electronics  este o companie uriașă de tehnologie și electronică la nivel mondial. Totodată, este unul dintre cei mai mari producători de telefoane din lume. Și nici în zona de televizoare inteligente nu ocupă un loc mai slab. Compania se distinge prin calitatea excelentă a produselor așa că, pentru un Smart TV, Samsung este o opțiune de luat serios în considerare.

Dacă intenționezi să cumperi un TV Samsung Smart, este esențial să ții cont de o serie de aspecte importante. Reține că există mai multe modele de TV Samsung Smart și că fiecare a fost conceput pentru diferite utilizări. 

Ce sunt televizoarele inteligente Samsung, mai exact?

Un Smart TV sau TV Smart este un televizor care se conectează la Internet, care are un sistem de operare și o serie de aplicații. Compania coreeană Samsung este una dintre marile referințe în fabricarea și comercializarea televizoarelor Smart, în special pentru calitatea autentică a echipamentelor sale. Cauti tv Samsung vezi ofertele Emag!

Care sunt avantajele și dezavantajele televizoarelor inteligente Samsung?

A avea un TV Samsung Smart îți oferă o serie de avantaje. În primul rând, știi că achiziționezi un produs de înaltă calitate, cu garanția oferită de un brand lider de pe piață. În plus, te vei bucura de numărul mare de aplicații care sunt deja integrate. În mod similar, cu Samsung Smart Hub ai tot conținutul grozav pe care îl poți accesa dintr-un singur loc.

Avantaje: Samsung are multe modele astfel încât îl poți alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, dar întotdeauna cu calitate Samsung. Televizoarele inteligente Samsung se remarcă prin serviciile excelente pe care le oferă.

De asemenea, compania coreeană se remarcă prin angajamentul său continuu față de inovare. Un TV Samsung Smart vine cu multe aplicații instalate ca standard. Câteva dintre acestea: Spotify, Netflix, HBO sau Vodafone TV.

Cu Smart Hub ai tot conținutul care te interesează într-un singur loc, astfel încât să poți naviga ușor și rapid. Poți să îți conectezi Smart TV-ul la telefonul mobil și să îți transformi smartphone-ul într-o telecomandă. Cu aplicația SmartThings este foarte simplu, deoarece cu sistemul său One Connect, nu mai trebuie să îți faci griji pentru cabluri.

Dezavantaje: Prețul unui TV Samsung Smart este mai mare decât al altor producători. După cum se spune de obicei, calitatea are un preț. 

Cum este tehnologia QLED a televizoarelor inteligente Samsung?

Samsung a optat pentru dezvoltarea tehnologiei QLED (Quantum Dot Light Emitting Diode), în locul tehnologiei OLED (organic light-emitting diode). Panourile QLED sunt o evoluție a tehnologiei LCD (Liquid Crystal Display) și Quantum Dot sau nanocristal.

Panourile QLED permit activarea individuală a pixelilor, permițându-ți să ai un contrast mai bun, niveluri mai mari de luminozitate, unghiuri de vizualizare mai bune și volum de culoare mai mare. În prezent, principalul său dezavantaj față de tehnologia QLED este că încă nu permite atingerea negrului pur, deoarece necesită o sursă de lumină externă.

Ce sistem de operare folosesc televizoarele inteligente Samsung?

Un TV Samsung Smart are propriul sistem de operare care se bazează pe Linux. Compania coreeană dezvoltă acest sistem de la zero și este potrivit pentru multe dispozitive, făcându-l un instrument foarte flexibil. Cu interfața sa, putem folosi atât telecomanda tradițională, cât și controlul prin telefonul mobil.

De asemenea, poți da comenzi și prin voce. Faptul că Samsung controlează hardware-ul și software-ul îi oferă o serie de beneficii, optimizând experiența utilizatorului și introducând noi funcții rapid și fără probleme.

Merită să cumperi un TV Samsung Smart?

Dacă te gândești să cumperi un TV Smart, nu ezita nicio secundă, deoarece Samsung este unul dintre cele mai bune mărci de pe piață. Brandul îți garantează că ai un Smart TV de calitate excelentă și cu un serviciu excelent pentru clienți. De asemenea, televizoarele lor oferă o mare ușurință de conectare și au o gamă largă de aplicații.

Samsung oferă și o garanție de zece ani împotriva uzurii ecranului, atât pentru televizoarele QLED, cât și pentru televizoarele Premium UHD cu HDR1000 sau mai mare.

 

Ultimele Articole